Παναθηναϊκός: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Σερπέζης (pic)

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Σερπέζης (pic)

Οι Πράσινοι επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον νεαρό μεσοεπιθετικό μέχρι το 2022.

Την επέκταση του συμβολαίου του νεαρού Δημήτρη Σερπέζη μέχρι το καλοκαίρι του 2022 ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει εδώ και αρκετό καιρό για την ανανέωση της συνεργασίας τους και σήμερα ολοκληρώθηκε το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας.

Το συμβόλαιο του 18χρονου μεσοεπιθετικού κανονικά έληγε το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού πιστεύουν πολύ στο ταλέντο και στις ικανότητές του και το απέδειξαν έμπρακτα με το νέο συμβόλαιο που πρόσφεραν στον νεαρό άσο.

Ο Δημήτρης Σερπέζης, ο οποίος είναι γέννημα – θρέμμα του Παναθηναϊκού, αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού, έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 26 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει και 2 γκολ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Δημήτρη Σερπέζη έως το 2022. Γεννημένος στις 14 Νοεμβρίου 2001 ο Σερπέζης βρίσκεται στον όγδοο χρόνο του στο Τριφύλλι. Ο 18χρονος μέσος είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού.

Αισθάνομαι ευγνώμων γιατί με την επέκταση συμβολαίου μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Εύχομαι να είμαι υγιής και να καταφέρω να δικαιώσω όσους με εμπιστεύονται. Ελπίζω εφέτος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με την ομάδα Νέων, είπε ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετ΄την υπογραφή του νέου συμβολαίου του».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ