Ξάνθη: Εμφαση στην τακτική, το μυαλό στη Λαμία

Ξάνθη: Εμφαση στην τακτική, το μυαλό στη Λαμία

Οι Ακρίτες συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Λαμία – Πολλά προβλήματα για τον Ραμίρεθ.

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης (23/11) με τη Λαμία, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Κίκο Ραμίρεθ στη σημερινή προπόνηση έδωσε έμφαση στον τομέα της τακτικής, δουλεύοντας με τους παίκτες του τόσο στον ανασταλτικό, όσο και στον δημιουργικό τομέα. Από εκεί και πέρα, οι Μπαξεβανίδης, Φοσέ συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ για το παιχνίδι με τη Λαμία δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Φάμπιο Σάρτζεον και Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ξάνθης:

Η Xanthi FC συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Λαμία. Και την Τετάρτη η ομάδα γυμνάστηκε το πρωί, με τον Κίκο Ραμίρεθ και τους συνεργάτες του να δίνουν έμφαση σε τομείς της τακτικής.

Τόσο στον ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό/επιθετικό τομέα ο Ισπανός προπονητής ζητούσε αποτελεσματικότητα στις ενέργειες των ποδοσφαιριστών. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν οι Μπαξεβανίδης, Φοσέ ενώ για το παιχνίδι του Σαββάτου δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Φάμπιο Σάρτζεον και Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς.

Διαιτητής του αγώνα του Σαββάτου (20:00) στη Λαμία για την 11η αγωνιστική της SuperLeague 1 μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Xanthi FC ορίστηκε να είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης), με α’ βοηθό τον Χρήστο Μπαλτά (ΕΠΣ Αχαΐας), β’ βοηθό τον Χρήστο Τζιώτζιο (ΕΠΣ Θράκης), 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Καραντώνη (ΕΠΣ Ημαθίας), διαιτητή VAR τον Αθανάσιο Σέζο (ΕΠΣ Κιλκίς) και διαιτητή AVAR τον Μιχαήλ Παπαδάκη (ΕΠΣ Ηρακλείου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ