Fanatik: «Ξεχώρισε τον Γαλανόπουλο ο σκάουτερ της Φενερμπαχτσέ»

Fanatik: «Ξεχώρισε τον Γαλανόπουλο ο σκάουτερ της Φενερμπαχτσέ»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής με την Φινλανδία στο ΟΑΚΑ.

Είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τον τελευταίο καιρό με τις εμφανίσεις του τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στη Εθνική Ελλάδος έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο Κώστας Γαλανόπουλος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Φινλανδία, πετυχαίνοντας μάλιστα και το νικητήριο γκολ στο εβδομηκοστό λεπτό της αναμέτρησης.

Η Fanatik σε σημερινό της δημοσίευμα τονίζει πως ο Γαλανόπουλος προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Βολκάν Ντεμιρέλ, παλαίμαχου τερματοφύλακα και νυν σκάουτερ της Φενερμπαχτσέ, ο οποίος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για λογαριασμό της τουρκικής ομάδας.

Ο Γαλανόπουλος τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί μία πολύ «γεμάτη» σεζόν καθώς έχει 11 συμμετοχές με την φανέλα της Ένωσης, ενώ έχει αγωνιστεί ως βασικός στα τρία τελευταία παιχνίδια της Εθνικής ομάδας στην προκριματική φάση του Euro 2020.

Εκτός από τον Γαλανόπουλο, ο Βολκάν «τσέκαρε» για λογαριασμό της Φενρμπαχτσέ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τους Χατζηδιάκο και Παυλίδη από ελληνικής πλευράς και τον Βαλσάνεν από την ομάδα της Φινλανδίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ