Συγκλονίζει ο Βαλμπουενά: «Μου έκαναν καψόνια στην Μαρσέιγ, ήμουν δυστυχισμένος και έκλαιγα» (vid)

Συγκλονίζει ο Βαλμπουενά: «Μου έκαναν καψόνια στην Μαρσέιγ, ήμουν δυστυχισμένος και έκλαιγα» (vid)

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του RMC για τα καψόνια που του έκαναν οι συμπαίκτες στη Μαρσέιγ το 2006 και συγκλόνισε τους παρευρισκόμενους με την αφήγησή του.

Στη διάσημη τηλεοπτική εκπομπή Comme Jamais του γαλλικού δικτύου RMC φιλοξενήθηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να θυμάται τα καψόνια που υπέστη από τους συμπαίκτες του στην Μαρσέιγ το 2006, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο έμπειρος άσος του Ολυμπιακού συγκλόνισε τους παρευρισκόμενους με την αφήγησή του για τα όσα βίωσε στο γαλλικό σύλλογο από τους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι ήταν δυστυχισμένος και πολλές φορές έκλαιγε στο δωμάτιό του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βαλμπουενά αγωνίστηκε στην Μαρσέιγ μέχρι το 2014, γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία των Μασσαλών.

«Όταν πήγα στη Μαρσέιγ, ήθελα κι εγώ να μπω δυνατά σε αυτή την πρόκληση. Να τεστάρω τον εαυτό μου. Δεν είμαι κόντρα στα καψόνια, αλλά όταν – πως να το πω – γίνεται τόσο συνηθισμένο, όταν γίνεται υπερβολικά στον ίδιο άνθρωπο, με ενοχλεί. Μου το έκαναν γιατί ήμουν νέος, ήξερα ότι δεν μπορώ να πω τίποτα. Ήξερα ότι δεν μπορούσα ν’ αμυνθώ.

Εάν ήμουν 1,85 στο ύψος, θα πήγαινα εκεί μια-δυο φορές και θα τελείωνε. Καταλαβαίνετε τι θέλω να σας πω, δεν ήθελα να κάνω ιστορία. Και δεν έλεγα τίποτα. Ήμουν δυστυχισμένος. Υπήρχαν φορές που γυρνούσα στο δωμάτιό μου κι έκλαιγα. Συχνά. Αλλά, δεν έλεγα τίποτα. Αντίθετα, από μέσα μου έλεγα: «Οκ μου κάνετε αυτά, αλλά δεν τρέχει τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού για τα καψόνια των συμπαικτών του.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από την εκπομπή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ