Ολυμπιακός: «Συναγερμός» στον Ρέντη από Μαρτίνς

Ολυμπιακός: «Συναγερμός» στον Ρέντη από Μαρτίνς

Ο Πανιώνιος που έρχεται, η διακοπή που πάντα δυσκολεύει την κατάσταση και η διαχείριση της «καυτής» τριάδας.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα κρίσιμα ματς που θα διαμορφώσουν ξεκάθαρη εικόνα στο πρωτάθλημα και θα κρίνουν την ευρωπαϊκή συνέχεια έχει ξεκινήσει για τον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει από σήμερα τον Ρέντη γεμάτο καθώς όλοι οι διεθνείς είναι στη βάση τους και έτσι ετοιμάζεται έχοντας πιο καθαρή εικόνα για τα πρώτα ματς που έρχονται.

Η πρώτη τριάδα άλλωστε είναι ίσως και η πιο καθοριστική για την συνέχεια έως το φινάλε του 2019. Στα 8 ματς που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων είναι ξεκάθαρο πως ξεχωρίζει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ίσως να κρίνει πολλά και η 5η αγωνιστική στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα βρει τους Πειραιώτες στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ.

Μέχρι τότε όμως; Υπάρχει η 11η αγωνιστική και το ματς στη Νέα Σμύρνη το ερχόμενο Σάββατο.

Απέναντι στον Πανιώνιο που δίνει τη «μάχη» της σωτηρίας, που ξεκίνησε με -6 βαθμούς και προέρχεται από το τεράστιο διπλό στη Νέα Σμύρνη που του ανέβασε για τα καλά και την ψυχολογία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα «χτυπήσει συναγερμό» στο Ρέντη ξέροντας πως πάντα μετά από διακοπή η επιστροφή στην δράση κρύβει παγίδες. Πόσο δε μάλιστα όταν μετά τον Πανιώνιο ακολουθούν δύο πολύ μεγάλα ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως έχει το μυαλό του μόνο στο πως θα καταφέρει να φύγει αλώβητος από την Πλατεία ο Ολυμπιακός ώστε στην χειρότερη των περιπτώσεων να διατηρήσει το +2 από τον ΠΑΟΚ που θα υποδεχθεί την επόμενη αγωνιστική και να έχει την ευκαιρία με νίκη να πάει στο +5 και να διαμορφώσει μια δυναμική τίτλου από νωρίς.

Συν τοις άλλοις ο Μαρτίνς θα πρέπει να διαχειριστεί και το γεγονός πως 13 παίκτες έπαιζαν με τις εθνικές τους, άρα χρειάζεται ειδικός προγραμματισμός. Ο Μαρτίνς έχει ήδη στο μυαλό του το βασικό σχήμα για τη Νέα Σμύρνη μην υπολογίζοντας στον Γκιγιέρμε και περιμένοντας και την αυριανή προπόνηση για τον Βαλμπουενά, τον οποίο πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να τον έχει μαζί του αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Το βασικό μέλημα του Μαρτίνς και αυτό που έχει ήδη ξεκινήσει να περνάει σε όλη την ομάδα είναι άπαντες να συγκεντρωθούν αποκλειστικά και μόνο στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Ο Μαρτίνς δεν ξεχνά πως πέρσι ο Ολυμπιακός για να πάρει το τρίποντο χρειάστηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις, έχει μελετήσει τον φετινό Πανιώνιο και βλέπει πως είναι μια ομάδα μαχητική και δυσκολοκατάβλητη για αυτό και περιμένει πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι στο 100% της ετοιμότητας του για να πάρει αυτό που θέλει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ