Άρης: Χάνει την ΑΕΚ ο Τόνσο

Άρης: Χάνει την ΑΕΚ ο Τόνσο

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέστη διάταση στο γαστροκνήμιο και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ αντίθετα τέθηκε στη διάθεση του Ένινγκ ο Μαρτίνες

Ο Μάρτιν Τόνσο αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε δέκα μέρες, περίπου,καθώς υπέστη διάταση στο γαστροκνήμιο.

Ακόμα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντουάρτε εξαιτίας ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, ενώ αντίθετα ο Μαρτίνες ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Ένινγκ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν και σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Ο.Α.Κ.Α. (19:30).

Ο Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση, συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, ενώ ο Λέριν Ντουάρτε ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα).

Ο Μάρτιν Τόνσο, από την πλευρά του, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο Αργεντινός μέσος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, υπέστη διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων το επόμενο δεκαήμερο.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ