ΑΕΚ : Παίρνει φανέλα βασικού ο Σβάρνας κόντρα στον Άρη

ΑΕΚ : Παίρνει φανέλα βασικού ο Σβάρνας κόντρα στον Άρη

Ο Στράτος Σβάρνας φαίνεται πως θα είναι αυτός που θα πλαισιώσει τον Όγκνιεν Βράνιες στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη την Κυριακή (19:30) στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Super League και θέλει το τρίποντο για να διατηρήσει μια απόσταση ασφαλείας από τους κίτρινους.

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει κατασταλάξει ακόμα για το βασικό σχήμα και δοκιμάζει πράγματα, με τον Στράτο Σβαρνά να είναι πιθανό να πάρει φανέλα στο αρχικό σχήμα, δίπλα στον Όγκνιεν Βράνιες στο κέντρο της άμυνας και να καλύψει το κενό του τραυματία Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Από εκεί και πέρα ο Μάριος Οικονόμου είναι επίσης μια λύση αλλά προς το παρόν δύσκολα θα βρεθεί στην 11αδα του ματς. Βέβαια ακόμα ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποφασίσει 100% .

Ο Νέναντ Κρίστισιτς έχει γαστρεντερίτιδα και δύσκολα θαμπορέσει να δώσει το παρών, με το δίδυμο στα χαφ να είναι οι Γαλανόπουλος και Σιμόες. Η απουσία του Λιβάγια θα φέρει τον Πέτρο Μάνταλο στη φυσική του θέση, ενώ Βέρντε, Ολιβέιρα και ένας εκ των Αλμπάνη ή Ντέλετιτς θα είναι οι τρεις στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ