Η Μονακό προσφέρει μισό εκατομμύριο για Βαγιαννίδη – Πρόταση και από Γερμανία

Η Μονακό προσφέρει μισό εκατομμύριο για Βαγιαννίδη – Πρόταση και από Γερμανία

Πρόταση που ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ για τον Γιώργο Βαγιαννίδη έχει καταθέσει η Μονακό στον Παναθηναϊκό. Έντονο ενδιαφέρον και από γερμανικό σύλλογο.

Τον έχουν αποκαλέσει ως τον νέο… Γιούρκα Σεϊταρίδη. Περισσότερο για το ύψος του (1.81 μ.) και για το στυλ παιχνιδιού το οποίο έχει. Μεγάλο διασκελισμό, με ευχέρεια να παίζει όλη την πλευρά, ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει γίνει εδώ και μήνες θέμα συζήτησης εντός Κορωπίου. Για το γεγονός πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων όχι μόνο από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα.

Πρόσφατα ήταν τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς τον παίκτη και για παρακολούθησε της εξέλιξής του από τους Θεσσαλονικιούς. Πλέον, το ενδιαφέρον από ξένους συλλόγους έρχεται να πάρει επίσημη μορφή και είναι πολύ πιθανό ο Βαγιαννίδης να φύγει από τον Παναθηναϊκό τον ερχόμενο Ιανουάριο, έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Ήδη ο ατζέντης του παίκτη μετέφερε επίσημα προς την ΠΑΕ το ενδιαφέρον δύο συλλόγων από το εξωτερικό και to10.gr αποκαλύπτει από που προέρχεται αυτό, αλλά και το – μεγάλο – ύψος των προτάσεων που έχουν φτάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μονακό είναι η μία από τις δύο ομάδες που όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά προσφέρει ένα ποσό ύψους 500.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της άμεσα. Δηλαδή τον ερχόμενο Ιανουάριο. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη πρόταση και μάλιστα από έναν σύλλογο που δίνει την ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή να πάει στα 18 του χρόνια σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από γερμανικό σύλλογο, ο οποίος επίσης φέρεται να έχει καταθέσει παρόμοια πρόταση για τον Βαγιαννίδη. Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως οι πράσινοι δεν μπορούν να αρνηθούν τόσα χρήματα για ένα παιδί που σε έξι μήνες θα είναι ελεύθερο.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που τους περασμένους μήνες έγινε προσπάθειες και από τον Νταμπίζα και από τον Δώνη για να ανανεώσει, αλλά αποδείχτηκαν άκαρπες, είναι λογικό ο Παναθηναϊκός να βλέπει με πολύ θετικό μάτι το ενδεχόμενο να βάλει περισσότερα από 500.000 ευρώ στα ταμεία του από την πώλησή του.

Είναι δεδομένο πως το θέμα θα απασχολήσει τις επόμενες μέρες τον Παναθηναϊκό, ενώ μένει να δούμε και ποια θα είναι η απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Και αν είναι διατεθειμένος να φύγει στα 18 του χρόνια για το εξωτερικό, αποδεχόμενος μία μεγάλη πρόκληση και μια τεράστια ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ