Λυμπεράκης: «Πήραμε βαθμό από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»

Λυμπεράκης: «Πήραμε βαθμό από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»

Ο νεαρός μπακ του Πανιωνίου, Οδυσσέας Λυμπεράκης, τόνισε πως οι κυανέρυθροι πήραν βαθμό από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και ανέφερε πω ο Πανιώνιος είναι τεράστιος σύλλογος.

Ο νεαρός μπακ του Πανιωνίου, Οδυσσέας Λυμπεράκης, μετά την ισοπαλία των κυανέρυθρων με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως η ομάδα του απέσπασε ισοπαλία από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος,

Παράλληλα, ο νεαρός αμυντικός ανέφερε πως ο Πανιώνιος είναι τεράστια ομάδα και μίλησε για το επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λυμπεράκης στην κάμερα της Nova:

«Έχει μεγαλύτερη σημασία ο βαθμός για εμάς απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, με τους καλύτερους παίκτες. Ήταν σημαντικός βαθμός και ψυχολογικά γιατί μας βοηθάει ενόψει Παναιτωλικού. Το αξίζαμε και προχωράμε. Με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα με τον Άρη πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα βάλουμε με όλους. Από εκεί πήραμε ψυχολογία και συνεχίζουμε κανονικά.

Ο Πανιώνιος είναι τεράστια ομάδα. Κάθε χρόνο δείχνουμε ότι ανταποκρινόμαστε σε όλες τις δυσκολίες. Είμαστε ομάδα με μέταλλο και δείχνουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι κομβικό ματς το επόμενο με τον Παναιτωλικό. Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό θα παλέψουμε για τη νίκη και θα νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ