Ξύλο μεταξύ οπαδών του Άρη και ΜΑΤ έξω από το Αλεξάνδρειο (vid)

Ξύλο μεταξύ οπαδών του Άρη και ΜΑΤ έξω από το Αλεξάνδρειο (vid)

Έξω από το Nick Galis Ηall δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ οπαδών του Άρη και των ΜΑΤ, την ώρα που περνούσε λεωφορείο με φίλους του ΠΑΟΚ. Επίθεση με πέτρες από τους οπαδούς του Άρη, απάντηση με χημικά από την αστυνομία.

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν έξω από το Nick Galis Hall, όταν οπαδοί του Αρη πέταξαν πέτρες και ό,τι άλλο βρήκαν μπροστά τους σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ προς την Τούμπα για τον αγώνα του Δικεφάλου με την ΑΕΛ για την Σούπερ Λίγκα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόντουσαν στα πέριξ του Nick Galis Hall, ενόψει της αναμέτρησης της μπασκετικής ομάδας του Αρη με το Περιστέρι για την Basket League, έκαναν χρήση χημικών, προκειμένου να τρέψουν σε φυγή τους οπαδούς του Αρη.

Οι οπαδοί του Αρη με τη σειρά τους επιτέθηκαν με πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στον χώρο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σκηνικό πολέμου. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, πάντως, δεν υπήρξε υπάρξει κάποια σύλληψη ή προσαγωγή.

Η έγκαιρη παρέμβαση της Αστυνομίας έξω από το Αλεξάνδρειο απέτρεψε τα χειρότερα, ωστόσο, δεν αποφεύχθηκαν οι συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, οι οποίοι συναντήθηκαν νωρίτερα γύρω από το γήπεδο, κυρίως στην Εγνατία.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ