Εξαλλοι στην ΑΕΛ: «Αν δεν είναι αυτό πέναλτι, ποιο είναι;»

Εξαλλοι στην ΑΕΛ: «Αν δεν είναι αυτό πέναλτι, ποιο είναι;»

Οργισμένη ανακοίνωση από τους Θεσσαλούς, που ζήτησαν πέναλτι στο 5ο λεπτό του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ σε χέρι που έκανε ο Ινγκασον.

Πέναλτι σε χέρι του Ινγκασον στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ζήτησε η ΑΕΛ, με τους Θεσσαλούς μάλιστα να εκφράζουν την αγανάκτησή τους μέσω ανακοίνωσης.

Συγκεκριμένα, στο 5’ ο Ασούμπρε σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου, με τον Μιχάλη Γρηγορίου και τους παίκτες του να ζητούν πέναλτι, καθώς η μπάλα είχε βρει στο χέρι του σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής Τάσσης είχε επικοινωνία με το VAR και έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι. Μια απόφαση, που προκάλεσε την οργή των ανθρώπων της ΑΕΛ, οι οποίοι εξέδωσαν αμέσως ανακοίνωση.

«Τι κάνετε ρε; Αν δεν είναι αυτό πέναλτι, ποιο είναι; Θα το καταστρέψετε εντελώς το ποδόσφαιρο; Θα φύγουν και οι τελευταίοι; Ποιος είναι στο VAR που δεν ζήτησε ανασκόπηση;», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Βυσσινί στην ανακοίνωσή τους.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έκανε προσωπική δήλωση, στην οποία ανέφερε: «Α ρε Βρακά με τα κατορθώματα σου! Από την ΑΕ Γιάννενα σε βλέπω Πρόεδρο της UEFA και το γιο σου στη Γιουβέντους…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ