Σίμος: «Ίσως αν γύριζα τον χρόνο πίσω να μην έκανα την τελευταία αλλαγή»

Σίμος: «Ίσως αν γύριζα τον χρόνο πίσω να μην έκανα την τελευταία αλλαγή»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο (2-1) στις καθυστερήσεις, τόνισε πως η ομάδα του αδίκησε τον εαυτό της στο Περιστέρι.

Ο ΟΦΗ υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, με τους Κρητικούς να χάνουν 2-1 στις καθυστερήσεις από τον Ατρόμητο.

Ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος τόνισε στη συνέντευξη τύπου ότι οι παίκτες του αδίκησαν τον εαυτό τους, καθώς έκαναν το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο, ενώ σχολίασε και την αλλαγή  που έκανε στις καθυστερήσεις, λέγοντας πως αν γύρναγε το χρόνο πίσω, μπορεί και να μην την έκανε.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο δώσαμε στιγμές στον Ατρόμητο κυρίως από εύκολες πάσες που δώσαμε. Ισορροπήσαμε το ματς, ελέγχαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και ίσως κάναμε το καλύτερο δεύτερο ημίχρονό μας. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα. Είναι κι αυτό μέσα στη διαδικασία της εκμάθησης. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Για το αν γυρνούσε χρόνο, αν θα έκανε αλλαγή στις καθυστερήσεις: «Πολύ πιθανό να μην την κάναμε αυτή την αλλαγή. Βέβαια, θέλαμε να την κάναμε και την κάναμε και το σίγουρο είναι ότι με τα “αν” δεν γίνεται τίποτα.

Μέσα στις καθυστερήσεις και μετά την αλλαγή κάναμε κι εμείς ευκαιρία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν σημερινή ήττα και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε θα βοηθήσει ή υπάρχει πιθανότητα να απογοητεύσει την ομάδα του: «Θα μας βοηθήσει. Η σταθερότητα που έχουμε, είναι το “Α και το Ω” και νομίζω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αν μπορούν να χαρακτηριστούν δύσκολες, είναι το πιο σημαντικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε και θεωρώ δεν αξίζαμε αυτό το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ