ΑΕΚ: Προβληματισμός για Κωστένογλου – Πιθανή άμεση αντικατάστασή του

ΑΕΚ: Προβληματισμός για Κωστένογλου – Πιθανή άμεση αντικατάστασή του

Η τραγική εμφάνιση με τον Άρη φαίνεται πως ταρακούνησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ με τον Ίλια Ίβιτς να φουλάρει για προπονητή.

Η μια κακή εμφάνιση διαδέχεται την άλλη για την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την κάκιστη εικόνα που παρουσίασε κόντρα στον Άρη όπου το τελικό 1-1 την κολακεύει. Το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν μάλλον αυτό που ταρακούνησε για τα καλά τους ανθρώπους της Ένωσης αφού όπως αναφέρει η «ΩΡΑ των ΣΠΟΡ» ο Ίλια Ίβιτς αποφάσισε να εντείνει τις προσπάθειές του για εύρεση προπονητή.

Στην ΑΕΚ δεν ήθελαν να βιαστούν στο θέμα προπονητής για να μειώσουν τις πιθανότητες νέου λάθους αλλά με την ομάδα να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι φαίνεται πως πλέον το πήραν απόφαση πως πρέπει να πάρουν προπονητή.

Έτσι οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να είναι άμεσες στην προσπάθεια να σωθεί κάτι από αυτή τη χρονιά που από Νοέμβρη μοιάζει καταδικασμένη όπως και η περσινή. Κάτι… χειροπιαστό αυτή τη στιγμή βέβαια δεν υπάρχει, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να είναι ως γνωστόν διακαής πόθος του Ίβιτς αλλά η περίπτωσή του είναι εξαιρετική δύσκολη για οικονομικούς και όχι μόνο λόγους, ειδικά αυτή την περίοδο (αφού έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ