Βαλμπουενά: «Να αφήσουμε πίσω το ματς με τον Πανιώνιο»

Βαλμπουενά: «Να αφήσουμε πίσω το ματς με τον Πανιώνιο»

Να ξεχάσουν το ματς με τον Πανιώνιο και αν επικεντρωθούν σε αυτό με την Τότεναμ ανέφερε ο Ματιέ Βαλμπουενά κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού από το αεροδρόμιο ενόψει της αναμέτρησης με τους Λονδρέζους. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Λονδίνο και το ματς με την Τότεναμ (26/11 22:00) για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να αφήσουν πίσω τους το ματς με τον Πανιώνιο και να επικεντρωθούν σε αυτό με τους Spurs με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Να αφήσουμε πίσω μας αυτό που έγινε με τον Πανιώνιο, μας πείραξε αλλά το Champions League είναι άλλη διοργάνωση και πρέπει να ψάξουμε το αποτέλεσμα κόντρα στην Τότεναμ. Να συγκεντρωθούμε σε αυτό, δεν είναι εύκολο, η Τότεναμ έχει νέο προπονητή, τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ξέρουμε ότι πολλοί από τους φιλάθλους μας σκέφτονται τον ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίσουμε εκεί γιατί χάσαμε βαθμούς με τον Πανιώνιο αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο Champions League γιατί είμαστε επαγγελματίες».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ