Παναθηναϊκός: Αν έπαιζε… ντέρμπι κάθε εβδομάδα

Παναθηναϊκός: Αν έπαιζε… ντέρμπι κάθε εβδομάδα

Άλλη η εικόνα του Παναθηναϊκού στα μεγάλα ματς και άλλη στα υπόλοιπα. Τα 6-5 γκολ, η επιθετική δυστοκία και η έλλειψη δημιουργίας.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα του φετινού Παναθηναϊκού είναι το σκοράρισμα. Οι πράσινοι έχουν σημειώσει μόλις 11 γκολ σε 11 αγώνες, έχοντας… θέμα όταν βρίσκουν απέναντί τους κλειστές άμυνες.

Στο Αγρίνιο το πρόβλημα έκανε και πάλι την εμφάνισή του, με τους πράσινους να μη σκοράρουν για πρώτη φορά μετά την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Ξάνθη στο γήπεδο της Ριζούπολης. Το σημαντικότερο; Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει έξι γκολ στα τρία πιο δύσκολα παιχνίδια του έως τώρα, με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και μόλις πέντε στα υπόλοιπα οχτώ παιχνίδια, με θεωρητικά χαμηλότερου βεληνεκούς ομάδες.

Οι πράσινοι σημείωσαν ένα γκολ κόντρα στη Λαμία με πέναλτι, ένα κόντρα στον ΟΦΗ επίσης με πέναλτι, ένα στη Νέα Σμύρνη με τον Ζαχίντ να δίνει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ένα στο Περιστέρι με τον Χατζηγιοβάνη να χαρίζει το τρίποντο και ένα απέναντι στη Λάρισα και πάλι με τον Ζαχίντ, το οποίος όμως δεν έφτανε αφού ηττήθηκαν με 1-2.

Αυτά είναι τα πέντε γκολ που έχει σημειώσει η ομάδα του Δώνη σε ματς πλην ντέρμπι, στα οποία σκόραρε μία φορά απέναντι στον Ολυμπιακό, δύο απέναντι στον ΠΑΟΚ και τρεις φορές κόντρα στην ΑΕΚ.

Στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δε σκόραρε, αλλά παρουσίασε συμπτώματα που είχε στην αρχή της σεζόν. Δεν ήταν δημιουργικός, δεν έκανε πολλές τελικές, δεν είχε κλασικές ευκαιρίες. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό η απουσία του Ζαχίντ, όπως και η γενικότερη κακή εικόνα των μεσοεπιθετικών με εξαίρεση τον Μακέντα.

Ωστόσο, όπως αναφέραμε και χθες, ο ένας δεν μπορεί να κερδίσει τους 11. Και ο Δώνης θα πρέπει να δει πως θα λύσει ένα πρόβλημα που στερεί από τον Παναθηναϊκό πολλούς και σημαντικούς βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ