ΑΕΚ: Δεν έχει άλλο περιθώριο να «τζογάρει»

ΑΕΚ: Δεν έχει άλλο περιθώριο να «τζογάρει»

Οι άμεσες αλλαγές που χρειάζεται η ΑΕΚ για να μην «κάψει» μια χρονιά, που μπορεί να κλείσει απρόβλεπτα άσχημα αν η ομάδα συνεχίσει να στηρίζει το πλάνο… ανάγκης.

Η διακοπή του πρωταθλήματος όπως αποδείχθηκε δεν αρκούσε για να συνέλθει η ΑΕΚ. Η Ένωση παρουσίασε τα ίδια «συμπτώματα» απέναντι στον Άρη, που ήρθε στο ΟΑΚΑ για να κάνει το παιχνίδι του. Απόλυτα δίκαια πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας η ομάδα της Θεσσαλονίκης και η ΑΕΚ επέστρεψε στην εσωστρέφεια. Μια εσωστρέφεια που δεν φεύγει με τον χρόνο.

Οι Κιτρινόμαυροι οφείλουν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα ως έχει. Να δουν με άλλη οπτική την επόμενη μέρα και κυρίως τη φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει την εικόνα μιας ομάδας παρατημένης στην τύχης της αγωνιστικά. Μιας ομάδας που πηγαίνει στον αυτόματα αντιμετωπίζοντας σχεδόν διαδικαστικά τα παιχνίδια που έχει μπροστά της.

Το να γίνεται κουβέντα για κάτι περισσότερο από αγωνιστικό συμμάζεμα μοιάζει αστείο. Αυτό, αντίθετα, είναι απαραίτητο. Η ΑΕΚ πρέπει να αλλάξει ρότα… χθες. Η ομάδα έχει ανάγκη να πορευτεί με έναν κανονικό προπονητή στον πάγκο της και να αλλάξει σελίδα. Είναι σαφές πως η λύση ανάγκης του Νίκου Κωστένογλου δεν μπορεί να εξελιχθεί σε μόνιμη.

Η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει από εκεί και στη συνέχεια να ακολουθήσουν αυτές που αφορούν στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι κινήσεις του Γενάρη πρέπει να είναι τέτοιες, που θα ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο και θα της δώσουν ξανά ζωντάνια και ποιότητα.

Είναι σαφές πως το πλάνο που προέκυψε μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο, δεν είναι μακράς πνοής. Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή τζογάρει και μάλιστα επικίνδυνα. Σε σημείο που η κατάστασή της πλησιάζει σε οριακή. Η γιούχα του κόσμου χθες στο ΟΑΚΑ έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς όλους. Κυρίως προς εκείνους που κρατούν τα κλειδιά και έχουν το τιμόνι της ΑΕΚ στα χέρια τους.

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από προπονητή, αλλά και παίκτες. Το δεύτερο δεν μπορεί να προκύψει πριν τον Γενάρη. Οι αλλαγές όμως μπορούν και πρέπει να δρομολογηθούν από τώρα. Άμεσα. Χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ