Ολυμπιακός: Χαμός για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! (pics)

Ολυμπιακός: Χαμός για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! (pics)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν ουρές στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη για να αγοράσουν εισιτήρια για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ξεσηκωμός επικρατεί στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1/12), για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών την ερχόμενη Κυριακή θα γεμίσουν το «Γ. Καραϊσκάκης» και θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μία ακόμα σπουδαία νίκη στη φετινή σεζόν. Η… δίψα των «ερυθρόλευκων» οπαδών για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά είναι τόσο μεγάλη, που την Δευτέρα δημιούργησαν ουρές έξω από τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου.

Από το πρωί στο Καραϊσκάκη έτρεξαν εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού, προκειμένου να προλάβουν να αγοράσουν «μαγικά χαρτάκια» για το μεγάλο ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς. Τα εισιτήρια φεύγουν με γοργούς ρυθμούς και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το sold out από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εισιτήρια διατίθενται επίσης και μέσω Internet, ενώ κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού που θέλει να προμηθευτεί εισιτήρια πρέπει να προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου, ενώ θα πρέπει να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ