Στο «στόχαστρο» της Λέστερ ο Σφιντέρσκι

Στο «στόχαστρο» της Λέστερ ο Σφιντέρσκι

Στη μεταγραφική λίστα της Λέστερ βρίσκεται επιθετικός του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πολωνία.

Στο «ραντάρ» της Λέστερ φαίνεται πως βρίσκεται ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, γεγονός που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών «μνηστήρων» από το εξωτερικό.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα από την Πολωνία, στο κυνήγι του 22χρονου βρίσκονται μεταξύ άλλων και οι «αλεπούδες», οι οποίες έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους μέσα στους επόμενους μήνες.

Στον αγγλικό σύλλογο βρίσκονται σε αναζήτηση ενός επιθετικού με προοπτικές που θα μπορεί να παρέχει χρόνο ξεκούρασης στον Τζέιμι Βάρντι, ενώ συγχρόνως θα έχει δυνατότητες να εξελιχθεί στο βασικό σέντερ φορ της ομάδας με την πάροδο του χρόνου.

Οι… έρευνες, τελικά, τους οδήγησαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, με το όνομα του Σφιντέρσκι να αποτελεί ιδανική περίπτωση για τους Άγγλους. Μάλιστα, άνθρωποι της Λέστερ φαίνεται πως βρέθηκαν στην Τούμπα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον Πολωνό επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ