Φεύγει ο Κάτσε από τον ΠΑΟΚ

Φεύγει ο Κάτσε από τον ΠΑΟΚ

Σε αναζήτηση ομάδας στο εξωτερικό βρίσκεται ο Εργκους Κάτσε, τον οποίο θέλουν ως δανεικό πολλές ομάδες της Super League.

Σχεδόν δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Εργκους Κάτσε από τον ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 25χρονος διεθνής Αλβανός μέσος δεν υπολογίζεται  από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και για αυτόν τον λόγο εδώ και καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, μάλιστα, ο Κάτσε και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είχαν συνάντηση πρόσφατα, στην οποία συμφωνήθηκε ότι θα είναι καλό και για τις δύο πλευρές να συνεχίσει αλλού την καριέρα του ο δυναμικός χαφ. Ο οποίος ενημερώθηκε από τον Κριστιάν Πανούτσι, ότι εάν δεν έχει συμμετοχές στην ομάδα του, δεν μπορεί να τον υπολογίζει και ως βασικό στέλεχος της εθνικής Αλβανίας.

Για τον δανεισμό του Κάτσε έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πολλές ελληνικές ομάδες (Πανιώνιος, Ατρόμητος, Κέρκυρα, Πλατανιάς, Παναιτωλικός), ωστόσο ο ίδιος αναζητά ομάδα στο εξωτερικό και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προταθεί σε συλλόγους Βελγίου, Ολλανδίας και Γερμανίας!

Αξίζει κλείνοντας να αναφέρουμε ότι ο φέτος ο Κάτσε έχει αγωνιστεί σε μόλις 5 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με την τελευταία παρουσία στο πρωτάθλημα να είναι στις 16 Σεπτεμβρίου και την εντός έδρας νίκη (1-0) επί του Παναιτωλικού!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ