Τι δίνουν οι στοιχηματικές για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ

Τα δύο μεγάλα φαβορί για να διαδεχτούν τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ, τα αουτσάιντερ και οι παλιοί γνωστοί.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά και την εικόνα της ομάδας κόντρα στον Άρη που ήταν αποκαρδιωτική και ο Ίλια Ίβιτς καλείται να βρει τον κατάλληλο για να διαδεχτεί τον Νίκο Κωστένογλου. Ο Έλληνας τεχνικός παρά το θετικό του ξεκίνημα δεν κατάφερε να συνεχίσει ανάλογα με την ομάδα του να παρουσιάζει πολλά προβλήματα τόσο αγωνιστικά όσο και στα αποδυτήρια.

Βέβαια είχε και εξαιρετικά δύσκολο έργο μετά την καταστροφική περίοδο Καρντόσο με τον Πορτογάλο μέσα σε λίγους μήνες να προλαβαίνει να αφήσει καμμένη γη στα Σπάτα. Αυτόν που θα ήθελε όσο κανέναν ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον οποίο ο Ίβιτς έχει εξαιρετική άποψη και τρέφει μεγάλη εκτίμηση ενώ οι δύο άντρες έχουν και πολύ καλή σχέση μεταξύ τους.

Ο Μιλόγεβιτς μάλιστα παρουσιάζεται και ως φαβορί για τη θέση μαζί με τον πρώην προπονητή της Γουότφορντ, Χάβι Γκράθια (πέρασε και από την Κέρκυρα κάποτε), με απόδοση 3.00 αλλά πρόκειται για δύο εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις αφού ειδικά ο Σέρβος είναι αυτή τη στιγμή στον Ερυθρό Αστέρα και αγωνίζεται στο Champions League. Θεωρητικά δηλαδή δεν έχει λόγο να αφήσει την ομάδα του Βελιγραδίου για να έρθει στην Ελλάδα.

Στις προβλέψεις των στοιχηματικών ακολουθεί ο Νταμίρ Κάναντι με απόδοση 6.00.που ωστόσο τις τελευταίες ώρες παρουσιάζεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ατρόμητο μετά το «διαζύγιο» με την Νυρεμβέργη και ακολουθούν ονόματα Ελλήνων προπονητών όπως ο Γιάννης Πετράκης (7.00) και ο Τραίανός Δέλλας (8.00).

Ο Γκουστάβο Πογιέτ με απόδοση 10 είναι μια άλλη περίπτωση και από κει και πέρα υπάρχουν οι Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Σάββας Παντελίδης αλλά και ονόματα έκπληξη που μάλλον είναι απίθανο να γίνει κάτι όπως ο Τζενάρο Γκατούσο, ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Τζον Φαν’τ Σιπ αλλά και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ