Κωστένογλου σε παίκτες: «Παίξτε για εσάς και την ΑΕΚ, όχι για τους προπονητές»

Κωστένογλου σε παίκτες: «Παίξτε για εσάς και την ΑΕΚ, όχι για τους προπονητές»

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα σενάρια για αντικατάστασή του.

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στην ΑΕΚ μετά και την ισοπαλία με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Ίλια Ίβιτς ήδη αναζητεί νέο προπονητή και κάνει επαφές, με τον Νίκο Κωστένογλου πάντως να αποφασίζει ν μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό το θέμα, λέγοντας τους να μην ενδιαφέρονται για τους προπονητές αλλά να παίξουν για τους εαυτούς του.

Ο Έλληνας προπονητής, σύμφωνα με την «Ώρα», μίλησε για αρκετή ώρα με τους παίκτες και μεταξύ άλλων τους ανέφερε.

«Δεν θέλω να σκέφτεστε τι γίνεται με προπονητές. Οι προπονητές έρχονται και φεύγουν. Εσείς πρέπει να σεβαστείτε τους εαυτούς σας και την ομάδα. Και να παίζετε για εσάς και την ομάδα. Δεν θέλω να ακούω ότι εσείς θα παίξετε για μένα. Δεν θα σας το ζητήσω ποτέ αυτό. Δεν υπάρχει αυτό.

Να παίξετε για την ΑΕΚ, για τους εαυτούς σας, για τον κόσμο.Είστε επαγγελματίες, πληρώνεστε κανονικά από την ΑΕΚ στην ώρα σας. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε την κατάσταση.

Μην λέμε πολλές κουβέντες, εμείς πήραμε τα σημαντικά ματς που έπρεπε στην αρχή, εμείς που φέραμε τα άσχημα μετά, δεν υπάρχουν περιθώρια πια για κανέναν. Μπείτε και δείξτε ποιοι είστε», ήταν τα λόγια του Κωστένογλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ