Παναθηναϊκός: Δείπνησαν και τα είπαν για το πλάνο Αλαφούζος και Ρόκα

Παναθηναϊκός: Δείπνησαν και τα είπαν για το πλάνο Αλαφούζος και Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα τα είπε με τον Γιάννη Αλαφούζο από κοντά, λίγο πριν αναχωρήσει από την Αθήνα. Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες.

Με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, δείπνησε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος το βράδυ της Δευτέρας, ημέρα της παρουσίασης του Ισπανού από τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τη Live Sport, οι δύο άνδρες βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν λίγο προν αναχωρήσει ο Ρόκα για τη Βαρκελώνη.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το πλάνο που θέλουν να έχουν στον Παναθηναϊκό, για το ρόστερ, τους νέους παίκτες, αλλά και τους ξένους.

Ο Αλαφούζος έχει κατά νου ένα πλάνο με 17-18 παίκτες πρώτης γραμμής και αρκετούς νεαρούς από την ακαδημία. Θέλει ο προπονητής να έχει λύσεις στη διάθεσή του και παράλληλα να υπάρχει χώρος για τα παιδιά που θα έρχονται από τα τμήματα υποδομής.

Στο ρόστερ θα υπάρχουν λίγοι ξένοι, οι οποίοι θα είναι ικανοί να κάνουν την διαφορά και δεν θα θεωρούνται συμπληρωματικοί. Ο Ρόκα δεν εξέφρασε την αντίρρησή του στο πλάνο του Αλαφούζου και εμφανίστηκε έτοιμος να δουλέψει πάνω σε αυτό.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι μπορεί να συμβιβαστεί με το μπάτζετ που ορίζει η διοίκηση και να προσαρμοστεί στα δεδομένα που έχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ