ΑΕΚ: Με Κωστένογλου στην Κρήτη, «σαρώνει» την αγορά ο Ίβιτς

ΑΕΚ: Με Κωστένογλου στην Κρήτη, «σαρώνει» την αγορά ο Ίβιτς

Ο Ίλια Ίβιτς έχει 3-4 περιπτώσεις προπονητών τις οποίες εξετάζει εξονυχιστικά, αλλά η ΑΕΚ θα πάει στο ματς με τον ΟΦΗ με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της.

Η κλεψύδρα έχει γυρίσει ανάποδα πλέον για τον Νίκο Κωστένογλου. Μετά το ματς με τον Άρη πάρθηκε η απόφαση για αντικατάσταση προπονητή στην ΑΕΚ και ο Έλληνας τεχνικός περιμένει πλέον πότε θα βρει τον επόμενο ο Ίλια Ίβιτς για να τελειώσει από τον πάγκο.

Κάτι πάντως που δεν αναμένεται να γίνει νωρίτερα από το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ΑΕΚ θα πάει με τον Κωστένογλου στην Κρήτη, αφού ο Ίλια Ίβιτς ναι μεν… σκανάρει την αγορά για την καλύτερη δυνατή επιλογή, αλλά χρόνος για άμεση αντικατάσταση δεν υπάρχει. Και στην Ένωση δε θέλουν να πάνε με υπηρεσιακό σε ένα πολύ δύσκολο ματς όπως αυτό με τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά, τώρα, τις εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή, σας γράψαμε χθες το βράδυ πως ο Ίλια Ίβιτς μίλησε ήδη με τον Σέρβο, Μάρκο Νίκολιτς ο οποίος αποχώρησε από τη Βίντι και είναι ελεύθερος πλέον. Αυτή τη στιγμή αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές των ανθρώπων της ΑΕΚ, αλλά όχι και τη μοναδική.

Ο δεύτερος είναι ο Βέλικο Παούνοβιτς, τον οποίο ο Ίβιτς τον γνωρίζει αρκετά καλά και έχει εξαιρετική άποψη για τη δουλειά του. Ωστόσο, ο μοναδικός ενδοιασμός για τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ είναι ότι ο Παούνοβις δεν έχει μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη αφού τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργαζόταν σε ομάδες των ΗΠΑ. Για τον Παούνοβιτς είχε ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός, την περίοδο που είχε φέρει τελικά τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο τρίτος είναι ο Αμπελάρδο Φερνάντες, ο οποίος αποτελεί μια ελκυστική αλλά και ταυτόχρονα δύσκολη περίπτωση. Προέρχεται από μία εκπληκτική χρονιά με την Αλαβές και το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό αφού θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους Ισπανούς προπονητές.

Τέλος υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα ως το καλοκαίρι. Οπότε είναι απίθανο η ομάδα του να τον αφήσει ελεύθερο ή να μην αξιώσει χρήματα εφόσον ο ίδιος ζητήσει να φύγει, αλλά ούτε η ΑΕΚ μπορεί να περιμένει ως το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ