ΠΑΟΚ: Οι ευχές του Σαββίδη για το ντέρμπι

ΠΑΟΚ: Οι ευχές του Σαββίδη για το ντέρμπι

Ο Ιβάν Σαββίδης αναχώρησε για το Ροστόφ, αλλά μίλησε στους ανθρώπους της ομάδας και εξέφρασε την πίστη του για νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Για το Ροστόφ αναχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης, όμως πριν από την επιστροφή του στη Ρωσία είχε επαφές με τους στενούς του συνεργάτες στον ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, εκείνο που ζήτησε ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν να παραμείνουν άπαντες σε εγρήγορση και να κάνουν τα πάντα, ώστε η ομάδα να πάει ανεπηρέαστη στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Επιθυμία του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι ο ΠΑΟΚ να πετύχει την πρώτη του νίκη για φέτος σε ντέρμπι (μετά τα τρία 2-2 με ΑΕΚ, Άρη και Παναθηνϊκό) τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Σαββίδης μιλώντας στον Αμπέλ Φερέιρα πριν την αναχώρησή του, του εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, τις επόμενες μέρες να υπάρξει και υπόσχεση για έξτρα πριμ σε περίπτωση νίκης στο πολύ μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής στο Φάληρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ