H Nova σε άμεση επαφή με τους φιλάθλους  στα μεγάλα ντέρμπι!

H Nova σε άμεση επαφή με τους φιλάθλους στα μεγάλα ντέρμπι!

Προωθητικές ενέργειες για τους φιλάθλους των ομάδων πραγματοποιήθηκαν, σε συνεργασία με τις ΠΑΕ, στο ΟΑΚΑ στα ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και ΑΕΚ – Άρης που μεταδόθηκαν από τα κανάλια Novasports - Επόμενος σταθμός το «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Η Nova, κορυφαίος πάροχος οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα βρίσκεται κοντά στους φιλάθλους και σε συνεργασία με τις ΠΑΕ των οποίων έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων τους στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου επικοινωνεί άμεσα με τους φίλαθλους αυτών των ομάδων.

Η πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα στην Ελλάδα, εκτός από την άρτια τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, προχωράει και σε μια σειρά προωθητικών ενεργειών για τους φίλους των ομάδων ανταμείβοντας τους για την σταθερή παρουσία τους δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με το νέο σύστημα διεξαγωγής (play off για την ανάδειξη πρωταθλητή και την έξοδο στην Ευρώπη και play out για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, περισσότερα ντέρμπι) αναμένεται να τονώσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων βελτιώνοντας έτσι σε σημαντικό βαθμό και την εμπορικότητά του.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Nova έδωσε την ευκαιρία στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού (στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 10/11) και της ΑΕΚ (στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ στις 24/11) να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για να μπουν σε κλήρωση προκειμένου να κερδίσουν ένα tablet με 6μηνη συνδρομή Nova GO. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε εντυποδιανομή με αποκλειστική προσφορά για τους φιλάθλους των ομάδων, της υπηρεσίας Nova Sports pack και δώρο, με κάθε νέα σύνδεση, την επίσημη φανέλα της ομάδας, ενώ μοιράστηκαν και αναμνηστικά δώρα. Στο ειδικό Nova Kiosk που είχε στηθεί και στις δύο ενέργειες στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ έδωσαν το «παρών» οι μασκότ του Παναθηναϊκού («Πανάθας») και της ΑΕΚ («Χάγκα») και οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους φιλάθλους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Επόμενος σταθμός την προωθητικής ενέργειας, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ που θα μεταδοθεί και αυτό ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ