«Δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Τόσκα»

«Δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Τόσκα»

Ο Αλίν Τόσκα αφήνει την Μπέτις για να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως αναφέρουν οι Ρουμάνοι. Προσωπική επιλογή του Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλίν Τόσκα, σύμφωνα με δημοσίευμα ρουμάνικης ιστοσελίδας. Πάντα με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται να συμφωνήσει άμεσα για τον δανεισμό του 25χρονου αμυντικού, καθώς η Μπέτις δεν έχει τον παίκτη στα πλάνα της. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι Ρουμάνοι γράφουν πως «η Μπέτις θέλει να ξεφορτωθεί τον παίκτη για να γλυτώσει το συμβόλαιο του».

Η ιστοσελίδα Ziare.com επισημαίνει ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αυτός που έχει αναλάβει τις συζητήσεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Λουτσιάν Μαρινέσκου έχει μιλήσει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του πελάτη του και πλέον περιμένει την οριστική απάντηση της ελληνικής ομάδας.

«Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων θα είναι για δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της χρονιάς» αναφέρει χαρακτηριστικά η ρουμάνικη ιστοσελίδα. Η Μπέτις είχε δώσει ένα εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού τον Γενάρη του 2017, αλλά ο Τόσκα δεν έχει φέτος θέση στα αγωνιστικά πλάνα των Ανδαλουσιάνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ