Άρης: Το παράπονο του Σάσα

Άρης: Το παράπονο του Σάσα

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναφέρθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης

Στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Λαμία αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο Art tv ο Λουκάς Σάσα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Άρη τόνισε επίσης οτι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν παράπονο από το οτι δεν κέρδισαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Σε τελική ανάλυση ο βαθμός στον αγώνα με την ΑΕΚ είναι καλός, ήρθε σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια καλή ομάδα. Νομίζω, όμως, οτι αξίζαμε τη νίκη. Αυτό μας αφήνει ένα παράπονο γιατί νιώθαμε ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Για το οτι αγωνίστηκε στην δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής: «Έχω παίξει ξανά στη συγκεκριμένη θέση, δεν είναι άγνωστη σε μένα. Δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστώ αλλά προσπάθησα και νομίζω πως τα πήγα καλά. Βοήθησα την ομάδα και μπορώ να παίξω όπου με χρειάζεται ο προπονητής μας».

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Περιμένω από τους οπαδούς μας να γεμίσουν το γήπεδο, να νιώσει η Λαμία την πίεση της έδρας μας και να μας βοηθήσουν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ