Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Κολοβός, δοκιμή με Περέα δίπλα στον Μακέντα

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Κολοβός, δοκιμή με Περέα δίπλα στον Μακέντα

Ο Δημήτρης Κολοβός προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης (1/12, 15:00). Δοκιμή με Περέα δίπλα στον Μακέντα.

Στο πλήρες πρόγραμμα του Παναθηναϊκού επανήλθε την Πέμπτη (28/11), όπως άλλωστε είχε εκτιμηθεί αρχικά, ο Δημήτρης Κολοβός και τέθηκε έτσι στη διάθεση του του Γιώργου Δώνη ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας, ενώ ο προπονητής των «πράσινων» δοκίμασε με τους λεγόμενους βασικούς τους ίδιους παίκτες που ξεκίνησαν στο ματς με τον Παναιτωλικό με τον Περέα αντί του Κολοβού.

Ο 18χρονος στράικερ ήταν παρτενέρ του Φεντερίκο Μακέντα στη δοκιμή του Δώνη χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό είναι το οριστικό σχέδιο του Ελληνα προπονητή για το ματς της Κυριακής.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Ζαχίντ και ο Ινσούα που θα χάσουν σίγουρα το παιχνίδι με τους Αρκάδες, αλλά είναι πιθανό να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Βόλο την άλλη Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ