Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα συνοδεύσουν την αποστολή στο αεροδρόμιο

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα συνοδεύσουν την αποστολή στο αεροδρόμιο

Όπως γνωστοποίησαν μέσω ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, το μεσημέρι του Σαββάτου θα μαζευτούν στο Μακεδονία Παλλάς και θα συνοδεύσουν την αποστολή στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται πλέον άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, με τον Φερέιρα, τους παίκτες και τους οπαδούς του Δικεφάλου να ανυπομονούν για το παιχνίδι της Κυριακής (1/12) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης με ανακοίνωση που εξέδωσαν το βράδυ της Πέμπτης γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να συνοδέψουν την αποστολή των «ασπρόμαυρων» από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς μέχρι και το αεροδρόμιο!

Οι οπαδοί του Δικεφάλου έδωσαν ραντεβού το μεσημέρι του Σαββάτου στις 16:30 έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», από όπου θα ξεκινήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για το αεροδρόμιο «Μακεδόνια», προκειμένου να «πετάξει» για το «Ελ. Βενιζέλος».  Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Συνοδεύουμε την αποστολή και το λεωφορείο με κάθε μέσο μέχρι το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.Η ανάσα μας γίνεται φωτιά και η φωνή μας πέτρα…».

Με αυτό τον τρόπο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να «ντοπάρουν» τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα, οι οποίοι το βράδυ της Κυριακής θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες μετά τα πρώτα 11 παιχνίδια του πρωταθλήματος ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας από 27 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ