ΑΕΚ : Ο Μελισσανίδης βάζει «συμπαίκτες» για την «Αγιά-Σοφιά»

ΑΕΚ : Ο Μελισσανίδης βάζει «συμπαίκτες» για την «Αγιά-Σοφιά»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να αποκτήσει ισχυρούς συμπαίκτες για να προχωρήσει η ολοκλήρωση των έργων στην «Αγιά-Σοφιά».

Τα έργα στην «Αγιά-Σοφιά» προχωράνε κανονικότατα, το γήπεδο έχει αρχίσει και παίρνει την τελική του μορφή, όμως θα χρειαστεί και έξτρα βοήθεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να ολοκληρώσει το μεγάλο όνειρο της ΑΕΚ.

Όλα δείχνουν πως ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης  θα αποκτήσει ισχυρούς συμπαίκτες για το έργο της κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η LiveSport, στην προσεχή έκτακτη γενική συνέλευση της «Δικέφαλος 1924», που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου, έχει προκηρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους μέχρι 25 εκατ. ευρώ, με παραίτηση δικαιώματος παλαιών μετόχων, υπέρ νέων στρατηγικών επενδυτών.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην Έκθεση, η κατασκευή του γηπέδου απαιτεί δαπάνες και κονδύλια, τα οποία η «Δικέφαλος 1924» δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή και τα οποία οι υφιστάμενοι μέτοχοί της δεν μπορούν να καλύψουν. Στη συνέχεια στην έκθεση τονίζεται ότι δεν μπορούν να καλυφθούν τα έξοδα από τους υπάρχοντες μετόχους και πρέπει να βρεθούν έξτρα πόροι, τονίζοντας ωστόσο ότι οι «δυνατοί» συμπαίκτες έχουν ήδη βρεθεί.

«… η εταιρεία έχει έρθει σε επαφή και έχει διασφαλίσει ότι υπάρχει ένας μικρός αριθμός ενδιαφερόμενων νέων στρατηγικών επενδυτών με οικονομική επιφάνεια, υψηλό επιχειρηματικό προφίλ και ισχυρή βούληση να αναλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της σκοπούμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, η οποία κρίνεται ως ο προσφορότερος τρόπος χρηματοδότησης της κατασκευής του γηπέδου, έναντι άλλων πηγών, όπως ο δανεισμός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ