Παναθηναϊκός : Επαφές με Ινσούα και Διούδη για νέο συμβόλαιο

Παναθηναϊκός : Επαφές με Ινσούα και Διούδη για νέο συμβόλαιο

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Ινσούα και Διούδη για ανανέωση συμβολαίου, ενώ ο Τσάβι Ρόκα ψάχνει στην αγορά για έναν κεντρικό μέσο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει μια διαδικασία ανανέωσης των βασικών του ποδοσφαιριστών και μετά τους Κουρμπέλη και Χατζηγιοβάνη φαίνεται πως έχουν πάρει σειρά οι Εμιλιάνο Ινσούα και Σωκράτης Διούδης.

Οι πράσινοι συνεχίζουν να έχουν επαφές, με τους Ινσούα και Διούδη να είναι οι επόμενοι και με την υπόθεση του Έλληνα γκολκίπερ να βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Ο Διούδης αργά ή γρήγορα θα υπογράψει ανανέωση συμβολαίου, ενώ το ίδιο ελπίζει η διοίκηση του Παναθηναϊκού να γίνει και με τον Ινσούα, ο οποίος φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση 1 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια.

Αυτή τη στιγμή ο Ινσούα λαμβάνει 280.000 ευρώ ετησίως, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό αλλά και από την Ελλάδα (ακούγεται ο ΠΑΟΚ), με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να θέλει να μείνει αλλά να είναι άγνωστο αν είναι ικανοποιημένος με μια πρόταση σαν κι αυτή.

Από εκεί και πέρα ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στο κέντρο, αφού σε συζητήσεις που είχε με τον Γιώργο Δώνη ήταν επιτακτική η ανάγκη για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή τέτοιου στιλ. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να είναι 8άρι, δηλαδή να μπορεί να βγάζει την ομάδα μπροστά, αλλά ταυτόχρονα να πατά περιοχή και να σκοράρει και ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει βγει στην… γύρα για να βρει την ιδανικότερη επιλογή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ