ΑΕΚ : Ετοιμάζει αλλαγές ενόψει ΟΦΗ ο Κωστένογλου

ΑΕΚ : Ετοιμάζει αλλαγές ενόψει ΟΦΗ ο Κωστένογλου

Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον 5-6 αλλαγές στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

H AEK αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΦΗ για τη 12η αγωνιστική της Super League και θέλει τη νίκη μετά την ισοπαλία με τον Άρη για να μην πέσει κι άλλο στη βαθμολογία.

Η Ένωση θα κοντραριστεί στο Γεντί Κουλέ με τους Κρητικούς σε ένα πολύ δύσκολο ματς και με απουσίες με τον Νίκο Κωστένογλου να μην έχει αποφασίσει ακόμα με ποιους θα ξεκινήσει την αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός των κιτρινόμαυρων θα αλλάξει τους δυο μέσους του προτιμώντας τους Γαλανόπουλο και Κρίστισιτς αντί των Σιμάο και Σιμόες. Με τον Βέρντε εκτός ο Αλμπάνης θα πάρει φανέλα βασικού ενώ επιστρέφει και ο Μάρκο Λιβάγια αφού εξέτισε την ποινή του.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μάνταλος θα πάει στο αριστερό άκρο και ο Κροάτης θα μείνει πίσω από τον Ολιβέιρα, ενώ αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και στην άμυνα με τους όνους σίγουρους να είναι ο Μπακάκης και ο Μπάρκας στο τέρμα. Η λογική λέει ότι ο Χουλτ θα πάρει τη θέση του Λόπες στα αριστερά και ο Οικονόμου του Σβάρνα με τον Βράνιες να είναι κι αυτός σχεδόν σίγουρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ