Λάρσον: «Αν είμαστε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν»

Λάρσον: «Αν είμαστε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός έκανε δηλώσεις για το κλίμα που επικρατεί στον Άρη με αφορμή το προσεχές ματς πρωταθλήματος στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τη Λαμία (01/12, 5.15 μ.μ.).

Ο Ντάνιελ Λάρσον μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για το μεθαυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος του Άρη με τη Λαμία (01/12, 5.15 μ.μ.) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Σουηδός αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ απάντησε σε ερώτημα για τη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάρσον στη NOVA:

Για το αν έχει μάθει ελληνικά: «Προσπαθώ να μάθω, δεν είναι εύκολο. Ξέρω ισπανικά γιατί όταν παίζεις στην Ισπανία πρέπει να γνωρίζεις την γλώσσα, είναι υποχρεωτικό».

Για το πώς αισθάνεται μετά την επιστροφή του και για το γκολ που πέτυχε: «Αρκετός ήταν ο καιρός που δεν έπαιξα. Εγώ θέλω να δίνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα μου. Για έναν αθλητή όμως είναι σημαντικός ο ρυθμός ώστε να μπορεί να αποδώσει, θέλω να πάρω χρόνο ώστε να αποδίδω ακόμα καλύτερα».

Για τον λόγο που δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που είχε πέρσι: «Πιστεύω πως ο κύριος λόγος είμαι εγώ. Όταν είμαι καλά ο προπονητής με επιλέγει όταν δεν είμαι καλά ο προπονητής δεν με επιλέγει. Εγώ έχω την ευθύνη δεν ψάχνω δικαιολογίες».

Για το πώς έχει αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα μετά τα θετικά αποτελέσματα: «Πιστεύω πως η ομάδα έπρεπε να βρει ρυθμό, βοηθούν σε αυτό τα θετικά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει όμως ανάπαυλα σ’ αυτό, πρέπει να συνεχίσουμε ακριβώς στον ίδιο ρυθμό ώστε να είμαστε στις πρώτες θέσεις του πίνακα της βαθμολογίας».

Για το αν του αρέσει να παίζει στην κορυφή της επίθεσης: «Μ’ αρέσει να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, δεν κοιτάω θέσεις».

Για το αν θα αγωνιστεί στη θέση του Ιντέγε τώρα που εκείνος τιμωρημένος: «Αν με θέλει ο κόουτς εκεί είμαι έτοιμος να το κάνω».

Για τη Λαμία και το κυριακάτικο ματς: «Παρακολουθήσαμε σε βίντεο την ομάδα. Χωρίς να υποτιμούμε κανέναν, εμείς κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα. Πρέπει να κοιτάμε την δική μας ομάδα και το πως εμείς θα είμαστε καλύτεροι. Αν είμαστε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ