Δώνης: «Με τον Ρόκα συζητήσαμε για το καλοκαίρι…»

Δώνης: «Με τον Ρόκα συζητήσαμε για το καλοκαίρι…»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη, την πρώτη επαφή του με τον Τσάβι Ρόκα και την ανάγκη του Παναθηναϊκού για νίκη επί του Άρη.

Πυκνές εξελίξεις περιλάμβανε η εβδομάδα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Τσάβι Ρόκα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ενώ ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ο Γιώργος Δώνης είχε πολλά να σχολιάσει στην εβδομαδιαία συνέντευξη του και αναφέρθηκε σε όλα…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στη Nova:

Για την ανανέωση συμβολαίου του Κουρμπέλη: «Είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο γιατί διατηρήσαμε έναν παίκτη που είναι αρχηγός της ομάδας και βασικός με την Εθνική. Η ανάπτυξη της ομάδας δεν πρέπει να είναι μόνο αγωνιστική. Πρέπει να δίνουμε αισιοδοξία στον κόσμο για να προχωρήσει το πρότζεκτ που «τρέχουμε». Πρέπει να δείξουμε ότι η κατάσταση στον Σύλλογο έχει ομαλοποιηθεί».

Για τον Τσάβι Ρόκα: «Τον γνώριζα και από το διάστημα που βρισκόμουν στον ΑΠΟΕΛ. Εκτός από πολύ καλός στη δουλειά του είναι και ένας κύριος στη συμπεριφορά του. Μαζί συζητήσαμε κυρίως για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που έρχεται. Εφόσον τα πράγματα πάνε κανονικά φέτος και μπούμε στα πλέι οφ, η επόμενη σεζόν είναι πολύ σημαντική για εμάς». 

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Μετά το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, αυτό ήταν το χειρότερό μας παιχνίδι. Τόσο η συνολική όσο και η ατομική μας απόδοση ήταν μέτρια, ίσως και κάτω του μετρίου».

Για τον στόχο των πλέι οφ: «Πρέπει να βρίσκουμε τρόπο να κερδίζουμε ακόμη και στις κακές μας βραδιές, όπως το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Όχι μόνο για την είσοδο στην εξάδα αλλά και για τον στόχο που έχουμε θέσει να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα μάθει να κερδίζει. Για να προχωρήσει το πρότζεκτ πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ