Τα βλέμματα στο Ηράκλειο, ντέρμπι ουραγών στη Νέα Σμύρνη

Τα βλέμματα στο Ηράκλειο, ντέρμπι ουραγών στη Νέα Σμύρνη

Τρία ματς περιλαμβάνει το πρώτο πιάτο της 12ης αγωνιστικής της Super League με αυτό ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Τρία πολύ ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 12η αγωνιστική της Super League η οποία φυσικά θα κορυφωθεί την Κυριακή με το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Στις 17:15 στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη σε ένα ματς μεταξύ των δύο ουραγών όπου η νίκη φυσικά είναι επιτακτική ανάγκη για τις δύο ομάδες. Ο μεν Πανιώνιος προέρχεται από το 1-1 στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ η ομάδα του Αγρινίου από το 0-0 με τον Παναθηναϊκό και ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην Λάρισα, στις 17:15 η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Βόλο στο θεσσαλικό ντέρμπι και θέλει τη νίκη μετά από δύο σερί ήττες κόντρα σε Λαμία και ΠΑΟΚ. Από την άλλη και ο Βόλος βρίσκεται σε κακό φεγγάρι αλλά προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς πήρε ισοπαλία μέσα στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Στις 19:30 και στο πιο ενδιαφέρον ματς του Σαββάτου ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί την ΑΕΚ σε ένα ματς που θα υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων στις κερκίδες του «Γεντί Κουλέ». Ο ΟΦΗ που την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στο φινάλε από τον Ατρόμητο θέλει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ που προέρχεται από την ισοπαλία με κακή εμφάνιση απέναντι στον Άρη. Οι δύο ομάδες έχουν απόσταση μόλις δύο βαθμών και η κάθε μια θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στη βαθμολογία

Το πρόγραμμα (30/11):

17:15 ΑΕΛ – Βόλος NovaSports 3

17:15 Πανιώνιος – Παναιτωλικός Novasports 1

19:30 ΟΦΗ – ΑΕΚ NovaSports 2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ