Ολυμπιακός: Η αποστολή για τον ΠΑΟΚ – Εκτός ο Μεριά

Ολυμπιακός: Η αποστολή για τον ΠΑΟΚ – Εκτός ο Μεριά

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Γιασίν Μεριά.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε. Και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη μεγάλη Κυριακάτικη αναμέτρηση (novasports1HD, 19:30) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή του αγώνα και να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που ήθελαν τον Γιασίν Μεριά να βρίσκεται εκτός.

Ο Μεριά βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής μετά το τραγικό λάθος που έκανε στο παιχνίδι με την Τότεναμ και η ψυχολογία του βρίσκεται στο ναδίρ. Μπορεί να έστειλε μήνυμα… δύναμης στον εαυτό του, αλλά αυτό δεν δείχνει να άλλαξε καθόλου τα πράγματα. Με αποτέλεσμα να επιλεγεί να μείνει εκτός αποστολής.

Τη θέση του Μεριά στην 11άδα θα πάρει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ στην αποστολή μπήκε και ο Ουσεϊνού Μπα και κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί και στη 18άδα της αναμέτρησης, κάτι που προκύπτει και από όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA.

Πέραν του Τυνήσιου, τώρα, εκτός της 21μελούς αποστολής που επέλεξε ο Μαρτίνς έμειναν και οι Λοβέρα, Μπενζιά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε ούτε σήμερα τα πλάνα του για το μεγάλο παιχνίδι, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι πέραν του Αβραάμ Παπαδόπουλου, στο αρχικό σχήμα θα πάρει θέση και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Χωρίς, ωστόσο, να είναι ακόμη ξεκάθαρο εάν θα αντικαταστήσει μέσο (Καμαρά, Μουχαλάκη) ή ακραίο επιθετικό (Μασούρας). Κάτι που σημαίνει ότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο Ολυμπιακός θα παίξει με σχηματισμό 4-2-3-1 ή με 4-3-3 και τον Γάλλο στην άκρη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1200855491477430272?s=20

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ