ΑΕΚ: Αγριο κράξιμο στους παίκτες (vid)

ΑΕΚ: Αγριο κράξιμο στους παίκτες (vid)

Οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ έκραξαν τους παίκτες μετά την ήττα από τον ΟΦΗ – Ανέκφραστοι οι ποδοσφαιριστές, κοίταζαν από απόσταση με το βλέμμα στο… κενό!

Η τραγική εμφάνιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και η ήττα με 1-0 από την κρητική ομάδα προκάλεσε την οργή των «κιτρινόμαυρων» οπαδών που βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί της ΑΕΚ έκραξαν άγρια τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για την απογοητευτική εικόνα, με τους ποδοσφαιριστές να κοιτάζουν αποσβολωμένοι τον κόσμο να τους αποδοκιμάζει. Οι παίκτες είχαν σταθεί σε απόσταση από την κερκίδα και με βλέμμα στο κενό άκουγαν ανέκφραστοι όσα τους φώναζαν οι οπαδοί τους, που βρέθηκαν στις κερκίδες τους Γεντί Κουλέ.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Το περιστατικό που συνέβη μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ είναι χαρακτηριστικό της εκρηκτικής ατμόσφαιρας που επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, μετά το στραπάτσο από τον Παναθηναϊκό, την ισοπαλία με τον Αρη και την ήττα από τους Κρητικούς.

Ο κόσμος είναι εξοργισμένος μετά τις τραγικές εμφανίσεις της ΑΕΚ, με τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από το Γεντί Κουλέ:

https://streamable.com/7tsz3

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ