Κωστένογλου: «Όταν δεχτήκαμε το γκολ, χάσαμε την ισορροπία μας»

Κωστένογλου: «Όταν δεχτήκαμε το γκολ, χάσαμε την ισορροπία μας»

Στο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ, σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στάθηκε ο Νίκος Κωστένογλου αναλύοντας τα αίτια της ήττας από τον ΟΦΗ.

Η ΑΕΚ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα από τη σεζόν που επέστρεψε στα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος, με τη νέα ήττα από τον ΟΦΗ να την αφήνει στο -9 από την πρώτη θέση (με ματς περισσότερο).

Ο τεχνικός της Ένωσης, Νίκος Κωστένογλου δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ότι η ομάδα του δεν έπρεπε να είχε χάσει το παιχνίδι, αλλά το γκολ που δέχτηκε στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου, έκρινε και την έκβαση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Είχαμε πει ότι θέλουμε να πιέσουμε τον αντίπαλο γιατί είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο.

Ήταν μια δύσκολη απόφαση να τους πιέσουμε πολύ ψηλά γιατί είναι επικίνδυνο. Ελέγξαμε το ματς αλλά το κομβικό γεγονός ήταν ότι δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ.

Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να βρούμε τις ευκαιρίες που βρήκαμε στο πρώτο. Όταν δεχτήκαμε το γκολ χάσαμε την ισορροπία μας με αποτέλεσμα να χαθούν οι γραμμές και να αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα, μένοντας μακριά από την καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Αν μη τι άλλο νομίζω πως το σημερινό παιχνίδι δεν έπρεπε να το είχαμε χάσει. Δεν έγινε όμως αυτό αφού το γκολ που δεχτήκαμε μας κόστισε την ήττα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ