«Η επιστροφή του Άρη ενοχλεί»

Το μήνυμα της σελίδας «Άρης 1914, η ομάδα της καρδιάς μας» για την αντιμετώπιση που έχουν οι κίτρινοι από διαιτησία και αθλητικούς φορείς.


«Η επιστροφή του Άρη ενοχλεί» | to10.gr

Οι οπαδοί του Άρη είναι έξαλλοι από τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και την αντιμετώπιση της ομάδας τους από τη διαιτησία. Χαρακτηριστική είναι η επιστολή της σελίδας «ΑΡΗΣ 1914 η ομάδα της καρδιάς μας», ενός από τα μεγαλύτερα group οπαδών των κίτρινων στο Facebook.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Τα 4 χρόνια απουσίας του ΑΡΗ από τη μεγάλη κατηγορία σίγουρα δεν ενόχλησαν κανέναν από αυτούς που δημιουργούν, εγκαθιδρύουν και ελέγχουν το λεγόμενο σύστημα στο ποδόσφαιρο. Ίσα ίσα είχαν απαλλαγεί από ένα «αγκάθι» στην προσπάθεια τους για δήθεν εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η επιστροφή του ΑΡΗ στη φυσική του θέση είναι ηλίου φαεινότερο ότι ΕΝΟΧΛΕΙ τη νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργήθηκε από την απουσία της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Τρέμουν στην ιδέα μήπως πάρει σάρκα και οστά αργά ή γρήγορα αυτό που επιτάσσει η ιστορία του ΑΡΗ και που αρνείται πεισματικά η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου να του δώσει. Να δώσει τα χρωστούμενα που μεταφράζονται σε τίτλους.

Ξέρουν ότι εκτός του νέου εφευρήματος, προϊόν ανιστόρητων κονδυλοφόρων, που λέγεται big 4 υπάρχει και ένας κοιμώμενος γίγαντας που αυτή τη φορά φαίνεται να ξυπνά, και που σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν να έχει τα μάτια ορθάνοικτα. Τον θέλουν ναρκωμένο και κάνουν τα αδύνατα δυνατά να το πετύχουν. Ο ΑΡΗΣ λοιπόν ΕΝΟΧΛΕΙ. Όμως έχουν ξεχάσει ένα βασικό.

ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΣ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ. Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΡΓΑ Η’ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΑΣ.   «ΑΡΗΣ 1914 Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ