Σεμέδο VS ΑΕΚ 3-0 (vids)

Σεμέδο VS ΑΕΚ 3-0 (vids)

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά τρεις… διαφορετικοί Σεμέδο έχουν πληγώσει την ΑΕΚ μέσα σε έναν χρόνο με την Ένωση να έχει πλέον εφιάλτες στο άκουσμα και μόνο του επιθέτου.

Η ΑΕΚ συνέχισε την κατακόρυφη αγωνιστική πτώση της και στο Ηράκλειο απ’ όπου έφυγε ηττημένη με 1-0 από τον ΟΦΗ μένοντας για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Τα προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη η Ένωση μετά και από αυτό το αποτέλεσμα είναι πολλά και τεράστια ωστόσο η αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ» ήρθε να δώσει υπόσταση σε μια απίθανη ιστορία που έχει το ενδιαφέρον της.

Αυτή η ιστορία προκύπτει από τον άνθρωπο που σκόραρε εναντίον της ΑΕΚ και έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του. Τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, Λισάντρο Πέντρο Βαρέλα Σεμέδο, όπως είναι το πλήρες όνομά του. O άσος του ΟΦΗ πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με την ομάδα του Γιώργου Σίμου έχοντας καταγράψει ήδη έξι γκολ και δύο ασίστ στο πρωτάθλημα.

Ο 23αχρονος παίκτης του ΟΦΗ όμως δεν είναι ο μοναδικός Σεμέδο που έχει σκοράρει κατά της ΑΕΚ. Είναι ο τρίτος στη σειρά αφού έχουν προηγηθεί ο Άλφα Σεμέδο με την Μπενφίκα και ο Ρούμπεν Σεμέδο στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=_ZBKH8ldtdM&feature=emb_title

Για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League η ΑΕΚ είχε υποδεχτεί τους «Αετούς» στο ΟΑΚΑ και ενώ είχε ισοφαρίσει με δύο γκολ του Κλωναρίδη το γρήγορο 2-0 των Πορτογάλων, ο μέσος από την  Γουινέα Μπισάου με ένα μακρινό σουτ σε μια αντεπίθεση είχε δώσει τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του με 3-2. Πλέον μάλιστα αγωνίζεται στην Championship με την φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

https://streamable.com/wn10t

Και ο δεύτερος δεν είναι άλλος από τον αμυντικό του Ολυμπιακού, με τον Ρούμπεν Σεμέδο να ανοίγει το σκορ στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» στην επικράτηση των Πειραιωτών με 2-0 για την όγδοη αγωνιστική της Super League.

https://www.youtube.com/watch?v=OTfJtdGiPfc

Μια πραγματικά εκπληκτική παράδοση που έχει δημιουργηθεί με τους Σεμέδο και πλέον ο μόνος που δεν έχει σκοράρει κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» είναι… ο Νέλσον Σεμέδο της Μπαρτσελόνα. Λέτε να γίνει κι αυτό;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ