Ολυμπιακός Κ19-ΠΑΟΚ Κ19 0-0

Ολυμπιακός Κ19-ΠΑΟΚ Κ19 0-0

Στο ντέρμπι των νέων, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 στον Ρέντη, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να παραμένει στην κορυφή της Super League Κ19 και να διατηρεί το αήττητο δύο χρόνων.

Το… ορεκτικό της σπουδαίας αναμέτρησης του «Γ. Καραϊσκάκης» δεν είχε νικητή!

Οι νέοι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 στον Ρέντη, σε ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Αυτό οφείλεται εν πολλοίς και στην κούραση των δύο ομάδων, καθώς αμφότεροι είχαν ευρωπαϊκά ματς μεσοβδόμαδα. Ο Ολυμπιακός με την Τότεναμ στο Youth League και ο ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Κιέβου.

Οι Θεσσαλονικείς με αυτή την ισοπαλία διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, ενώ ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 28 και ματς λιγότερο. Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην 5η θέση με 20 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως ο ΠΑΟΚ διατηρεί αήττητο δύο χρόνων, ενώ έχει κατακτήσει τα δύο τελευταία πρωταθλήματα υποδομών Κ19.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Τζολάκης, Φρέρης, Γκοτζαμανίδης, Μάρκοβιτς, Μαρτίνης, Νικόλης, Μπέλιτς, Μαρίνος (Αρσενίδης 76’), Φέκκας, Σουρλής (Λιάτσος 83’), Βοΐλης (Μπουλάρι 86’).

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης (90+3 Γρόσδης), Τάχατος, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας, Γιαξής, Τζόλης (90+3′ Τσοπούρογλου), Κούτσιας (84′ Γκορτεζιάνι), Πανίδης (68′ Πουρναράς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ