Ένινγκ: «Ικανοποιημένος από την προσπάθεια, όχι όμως από το αποτέλεσμα»

Ένινγκ: «Ικανοποιημένος από την προσπάθεια, όχι όμως από το αποτέλεσμα»

Να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες του για να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Λαμία περίμενε ο προπονητής του Άρη.

Στους δυο χαμένους βαθμούς του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης στην αναμέτρηση με τη Λαμία, που έληξε 1-1, στάθηκε ο Μίχαελ Ένινγκ, ενώ τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Ο προπονητής των κίτρινων εντόπισε την αιτία της ισοπαλίας στην έλλειψη ώθησης στην τελική προσπάθεια της ομάδας του.

Η αρχική τοποθέτηση του Γερμανού τεχνικού: «Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε. Κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, περιμέναμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες καλύτερα, δεν το κάναμε. Στο δεύτερο μέρος ρισκάραμε αρκετά, με κίνδυνο να δεχτούμε αντεπιθέσεις. Οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις έχουν ανέβει με βάση και τα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια των παικτών μου, όχι όμως και από το αποτέλεσμα».

Για το ότι δεν έγινε τρίτη αλλαγή: «Μας δημιουργεί πρόβλημα ότι δεν είχαμε τον Ιντέγε. Ο Λάρσον έκανε καλή δουλειά σήμερα. Από τις επιλογές στον πάγκο δεν είχαμε επιθετικογενή παίκτη, δεν υπήρχε κάποιος για να αλλάξει η εικόνα της επίθεσης, γι’ αυτό και δεν έγινε τρίτη αλλαγή στο παιχνίδι».

Για το ότι δεν ήταν στην αποστολή ο Διαμαντόπουλος: «Δεν είναι σωστό να πιάνουμε έναν-έναν τους παίκτες που δεν είναι στην αποστολή. Ο Διαμαντόπουλος είναι ένας καλός παίκτης. Μέσα στην εβδομάδα βλέπουμε ποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και οι επιδόσεις είναι το κριτήριο. Δεν κρίθηκε εκεί το παιχνίδι, κάναμε πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να είχαμε βάλει και άλλο γκολ».

Για την αλλαγή του Φετφατζίδη: «Η Λαμία έπαιζε βαθιά στο δικό της μισό και δεν είχε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο, οπότε εμείς έπρεπε να ανοίξουμε το παιχνίδι από τα άκρα. Αυτό δουλεύουμε με τον Μαντσίνι και τον Μαρτίνες στην προπόνηση και θέλαμε να το αλλάξουμε από νωρίς, στο 60’, για να δώσουμε νέα ώθηση. Με ρωτάτε άλλες φορές για ποιο λόγο άργησα να κάνω αλλαγή, σήμερα με ρωτάτε κάτι άλλο. Προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα για να βοηθηθεί η ομάδα».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με τη δημιουργία φάσεων: «90 λεπτά προσπαθήσαμε για τη νίκη και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Θα αναλυθούν τα αίτια της ισοπαλίας, νομίζω ότι μας έλειπε η ώθηση στην τελική προσπάθεια, να μπούμε στην αντίπαλη εστία. Δεν είμαι δυσαρεστημένος με την απόδοση των παικτών, είμαι ικανοποιημένος. Δεν ήταν κακή αλλά σίγουρα έλειπε κάτι, θα το δούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ