«Τρέχει» για να κλείσει άμεσα προπονητή ο Ίβιτς

«Τρέχει» για να κλείσει άμεσα προπονητή ο Ίβιτς

Σε πρώτο πλάνο Νίκολιτς, Γιοβάνοβιτς, «παίζει» η ισπανική αγορά, «καίγεται» του Μιλόγεβιτς.

Το αποτέλεσμα απέναντι στον ΟΦΗ έκανε σαφές για την ΑΕΚ πως η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο με το συγκεκριμένο πλάνο. Η ανάγκη για αλλαγές είναι επιβεβλημένη και αυτές θα ξεκινήσουν σε πρώτη φάση από τον πάγκο της ομάδας. Όλα δείχνουν πως το παιχνίδι της Κυριακής ήταν το τελευταίο του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ίλια Ίβιτς, έχοντας συνομιλήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προχωρά τις επαφές του για να βρει το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της ομάδας. Το «μαξιλαράκι ασφαλείας» που θα μπορούσε να πάρει η ΑΕΚ στο ενδεχόμενο νίκης απέναντι στον ΟΦΗ δεν υφίσταται. Περιθώριο για υπομονή δεν υπάρχει και οι κινήσεις που απαιτούνται πρέπει να γίνουν άμεσα.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι από χθες σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τα πρόσωπα που έχει στη λίστα του για να διαδεχθούν τον Κωστένογλου στο τιμόνι του συλλόγου. Στόχος είναι η ΑΕΚ να πάει με νέο προπονητή στον πάγκο της στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο και μένει να φανεί κατά πόσο αυτό θα είναι εφικτό.

Προβάδισμα σε Νίκολιτς

Ο Μάρκο Νίκολιτς, με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, φαίνεται να «παίζει» όλο και πιο δυνατά για τον πάγκο της ΑΕΚ. Ο 40χρονος πρώην τεχνικός της Βίντι έχει ήδη μιλήσει με τον Ίβιτς και δείχνει «ζεστός» στο να αναλάβει το πρότζεκτ του Δικεφάλου.

Ο Νίκολιτς αποτελεί μια λύση που ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας πιστεύει πολύ. Πρόσωπο με παραστάσεις αλλά και φιλοδοξίες, που έχει επιδείξει έργο τόσο στην Βίντι όσο και στην Παρτιζάν. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με την ΑΕΚ να έχει τη δυνατότητα να την επισημοποιήσει, εφόσον παρθεί η σχετική απόφαση.

Τα δεδομένα για Γιοβάνοβιτς

Στο μπλοκάκι του Ίβιτς για τη θέση του προπονητή ξεχωρίζει και το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Με τον πρώην τεχνικό των Ηρακλή, ΑΠΟΕΛ αλλά και άλλων ομάδων έχουν γίνει επαφές, που ωστόσο περιέχουν έναν αστερίσκο από μεριάς του. Ο Γιοβάνοβιτς έχει μεταφέρει προς την ΑΕΚ πως θα τον ενδιέφερε το να καθίσει στο τιμόνι της ομάδας, όμως δεν μπορεί να συμβεί αυτό πριν τον Γενάρη. Λόγω προσωπικού ζητήματος που τον κρατά στην Σερβία.

Αν αυτή η συνθήκη παραμείνει τότε η περίπτωση Γιοβάνοβιτς θα βγει από τη λίστα της ΑΕΚ. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να έρθει και για τα καλά σε πρώτο πλάνο, με την Ένωση να προχωρά άμεσα την υπόθεση.

«Καίγεται» του Μιλόγεβιτς

Μπορεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να αποτελεί τον βασικό στόχο της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή, όμως από τη στιγμή που η Ένωση θέλει να βρει άμεσα τον «εκλεκτό», η περίπτωση του τεχνικού του Ερυθρού Αστέρα «καίγεται». Ο Μιλόγεβιτς δεσμεύεται αυτή τη στιγμή με συμβόλαιο με τους Σέρβους και είναι άγνωστο αν αυτό θα σταματήσει να υφίσταται σύντομα.

Από τη στιγμή που ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος της ΑΕΚ σε αυτή την υπόθεση το θέμα Μιλόγεβιτς μπαίνεις την άκρη και οι Κιτρινόμαυροι ασχολούνται με τις υπόλοιπες λύσεις που έχουν στην ατζέντα τους.

«Μάτια» και στην Ισπανία

Πάντως η αγορά της Σερβίας δεν είναι η μοναδική που απασχολεί τον ΊΒιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει στραμμένο το βλέμμα του και στην Ισπανία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον δύο περιπτώσεις προπονητών που εξετάζονται. Χωρίς να είναι σαφές σε ποιοι επίπεδο βρίσκονται οι όποιες επαφές με τους εν λόγω προπονητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ