ΑΕΚ: Αναμένονται αποφάσεις για τον Βράνιες

ΑΕΚ: Αναμένονται αποφάσεις για τον Βράνιες

Στη διοίκηση της ΑΕΚ επικρατεί δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος αδυνατεί να ελέγξει τα νεύρα και τις αντιδράσεις του.

Τον «γρίφο» που ακούει στο όνομα Όγκνιεν Βράνιες καλούνται να λύσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Ο Βόσνιος στόπερ έχει απογοητεύσει πλήρως με την απόδοση του, αλλά κυρίως με τα πειθαρχικά παραπτώματα του που τον θέτουν διαρκώς εκτός πλάνων.

Ο Βράνιες είχε τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά του πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό με το περιβόητο πάρτι γενεθλίων, όμως του δόθηκε «συγχωροχάρτι» μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής όχι μόνο δεν το εκμεταλλεύτηκε, αλλά εναντίον του ΟΦΗ χτύπησε εκτός φάσης τον Μαρινάκη, αποβλήθηκε και αναμένεται να τιμωρηθεί με ποινή δύο αγωνιστικών.

Η επιπολαιότητα του έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της διοίκησης της Ένωσης, η οποία διαπιστώνει ότι ο Βράνιες είναι αμετανόητος. Ο 30χρονος αμυντικός έχει προσόντα και ικανότητες, αλλά «κρεμάει» συνεχώς την ομάδα του και αδυνατεί να ελέγξει τα νεύρα του. Το ζήτημα του Βράνιες θα το χειριστεί προσωπικά ο Ίλια Ίβιτς, σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και σύντομα αναμένονται οι αποφάσεις.

Παρότι είναι νωρίς για προβλέψεις, ο Βράνιες δύσκολα θα παραμείνει στα Σπάτα μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του, ενώ κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το πρόωρο τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών τον Ιανουάριο. Ειδικά αν ο Βράνιες δημιουργήσει και νέο πρόβλημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ