ΠΑΟΚ: Μετράει δέκα ματς αήττητος κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Μετράει δέκα ματς αήττητος κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ

Νέο ρεκόρ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία πλέον μετρά δέκα ματς χωρίς ήττα απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει όρθιος από το «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής (1/12), αφού παρά την ασφυκτική πίεση που δέχθηκε από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μέρος, τελικά δεν λύγισε και απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα, μάλιστα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» διεύρυνε το αήττητο σερί του στα 47 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και συνεχίζει απτόητος την πορεία του για την κατάκτηση της φετινής Superleague.

Παράλληλα, όμως, χάρη στο τελικό 1-1 που απέσπασαν στο Φάληρο, οι ασπρόμαυροι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα νέο ρεκόρ στην ιστορία τους.

Συγκεκριμένα, πλέον οι Θεσσαλονικείς μετρούν δέκα συνεχόμενα παιχνίδια αήττητοι απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με την τελευταία ήττα να σημειώνεται τον Μάρτιο του 2018 στο περιβόητο ματς της Τούμπας απέναντι στην «Ένωση».

Η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή τους ήταν τα εννιά παιχνίδια τη διετία 1975-77, μετρώντας μάλιστα πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Αντίθετα, στο τρέχον αήττητο σερί, ο ΠΑΟΚ έχει απολογισμό 6-4-0, με τις τρεις από τις τέσσερις ισοπαλίες να είναι στα φετινά ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ