ΑΕΚ: Με νέο προπονητή κόντρα στον Πανιώνιο

ΑΕΚ: Με νέο προπονητή κόντρα στον Πανιώνιο

Η ήττα από τον ΟΦΗ φέρνει άμεσες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, με το 24ωρο που διανύουμε να θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο.

Η ΑΕΚ εμφάνισε και πάλι προβληματική εικόνα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όπου και ηττήθηκε με 1-0.

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς, αναμένεται να «τρέξει» άμεσα το θέμα του νέου προπονητή μετά και από αυτή την ήττα, προκειμένου η ομάδα να έχει νέο τεχνικό στο σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (07/12, 19:30).

Στα υπόψη του Ίβιτς βρίσκεται ο πρώην τεχνικός της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ φέρεται να ετοιμάζει κάτι καλύτερο για τον πάγκο της ομάδας.

Η λύση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς δείχνει να απομακρύνεται, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια αναμονής. Σε κάθε περίπτωση, ο Ίβιτς ψάχνει έναν τεχνικό που θα θέσει τις βάσεις και για την επόμενη σεζόν και δεν θα έρθει μόνο για βγάλει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Εκτός από το θέμα του προπονητή, ωστόσο , δεν αποκλείεται ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης να μιλήσει και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς έχουν και εκείνοι μεγάλο μερίδιο ευθύνης με την απόδοσή τους και τη συμπεριφορά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ