ΟΦΗ: Στην Κρήτη ο μάνατζερ του Σεμέντο

ΟΦΗ: Στην Κρήτη ο μάνατζερ του Σεμέντο

Ο μάνατζερ του Σεμέντο, Πάουλο Βερίσιμο παρακολούθησε από κοντά το ματς με την ΑΕΚ και συζήτησε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, ενώ φέρεται να πρότεινε και νέα… λαβράκια στον Γιάννη Σαμαρά.

Ο ΟΦΗ είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, με την κρητική ομάδα μετά τις πρώτες 12 αγωνιστικές να φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 19 πόντους.

Ενας από τους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Ηρακλείου είναι ο Λισάντρο Σεμέντο, ο οποίος μάλιστα το Σάββατο σκόραρε το γκολ της νίκης απέναντι στην ΑΕΚ (1-0).

Ο 23χρονος, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στα 12 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας 6 γκολ και 2 ασίστ σε 1.060 λεπτά συμμετοχής, αγωνίζεται στον ΟΦΗ ως δανεικός από την Φορτούνα Σιτάρντ, με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις να έχουν αναγκάσει τους Κρητικούς να κινηθούν για την απόκτησή του. Η περίπτωσή του Σεμέντο, ωστόσο, δεν είναι καθόλου εύκολη, με τον άσο του ΟΦΗ να βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων, με την ΑΕΚ να είναι ανάμεσα στους υποψηφίους μνηστήρες για τον μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι κρητικές ιστοσελίδες, πριν από λίγες ημέρες ήρθε στην Ελλάδα ο ατζέντης του παίκτη, Πάουλο Βερίσιμο και μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στο Γεντί Κουλέ και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ. Ένα ματς, στο οποίο ο Σεμέντο έκανε εξαιρετική εμφάνιση, σκόραρε και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 1-0.

Ο έμπειρος ατζέντης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας «KSirius Football Management» και βρίσκεται στο χώρο από το 2001, είδε τον πελάτη του να αγωνίζεται απέναντι στην ΑΕΚ και έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Σεμέντο όπως προαναφέραμε, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και πλέον είναι ένα από τα «hot» ονόματα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όπως προκύπτει από την Κρήτη, ο Πάουλο Βερίσιμο είχε μια πρώτη επαφή με τη διοίκηση του ΟΦΗ για το θέμα του Λισάντρο Σεμέντο, ενώ παράλληλα φέρεται να πρότεινε παίκτες στους Κρητικούς ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει συνεργασία, με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της κρητικής ομάδας, Γιάννη Σαμαρά, να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον 23χρονος μεσοεπιθετικό και να βρίσκεται σε αναζήτηση νέων… Σεμέντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ