ΑΕΚ : Προχωρημένες επαφές του Ίβιτς για προπονητή, πάει και για αμυντικό

ΑΕΚ : Προχωρημένες επαφές του Ίβιτς για προπονητή, πάει και για αμυντικό

Ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για προπονητή, περιμένει απαντήσεις μέχρι αύριο, ενώ παράλληλα φουλάρει και για αμυντικό.

Στην ΑΕΚ είναι πλέον ειλημμένη η απόφαση για νέο προπονητή, που μάλιστα θα κάνει ντεμπούτο και στη 13η αγωνιστική και το ματς με τον Πανιώνιο. Η Ένωση δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και έχει δοθεί εντολή στον Ίλια Ίβιτς να βρει νέο τεχνικό που θα αντικαταστήσει άμεσα τον Νίκο Κωστένογλου.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής είναι σε συνεχείς επαφές με τις επιλογές του και έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες προτάσεις σε τρεις προπονητές αναμένοντας μέχρι την Τετάρτη τις απαντήσεις τους.

Από την πλευρά της ΑΕΚ θέλουν να έχουν τον νέο τεχνικό μέχρι το αργότερο την Πέμπτη για να είναι στον πάγκο στο σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο.

Από εκεί και πέρα ο Ίβιτς έχει ανάμεσά στους προπονητές που συζητάει και τον Μάρκο Νίκολιτς, με τον Σέρβο τεχνικό πάντως να βρίσκεται τρίτος κατά σειρά στη λίστα που έχει φτιάξει. Οι δύο που είναι πρώτοι στόχοι του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ είναι πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Πέρα από τον προπονητή ωστόσο ο Ίβιτς «τρέχει» και την υπόθεση απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα «κλείσει» μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και θα λογίζεται για βασικός. Οι περιπτώσεις είναι αρκετές όμως ο Σέρβος δεν έχει καταλήξει προς το παρόν κάπου συγκεκριμένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ