Παναθηναϊκός : Προτάθηκε ο Μαρκόφσκι, ψάχνει στο εξωτερικό ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός : Προτάθηκε ο Μαρκόφσκι, ψάχνει στο εξωτερικό ο Παναθηναϊκός

Ο Μαρκο Μαρκόφσκι έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, που πάντως ψάχνει επιθετικό στο εξωτερικό.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται μέσα στις μέρες να ανακοινώσει την πρώτη του μεταγραφή που δεν είναι άλλη απ’ τον Βαγγέλη Οικονόμου, ενώ συνεχίζει να αναζητεί ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης που αποτελεί άμεση προτεραιότητα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Απόστολος Γιάννου θα ήταν η ιδανική επιλογή για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, ωστόσο η περίπτωση του είναι πάρα πολύ δύσκολη και ο Έλληνας τεχνικός αναζητεί άλλον ποδοσφαιριστή με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το ψάξιμο γίνεται κυρίως στην ξένη αγορά για παίκτη δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει ένα σενάριο που αναφέρει πως υπό προϋποθέσεις υπάρχει πιθανότητα να απασχολήσει ο Μάρκο Μαρκόφσκι, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό.

Ο παίκτης έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και είναι δεδομένο πως για τον ίδιο θα ήταν ιδανική επιλογή ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του.

Ωστόσο στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή και συνεχίζει ο Ουζουνίδης να αναζητεί παίκτη στο εξωτερικό που θα έρθει και θα μπει άμεσα στην ομάδα, μιας και οι επιλογές στην επιθετική γραμμή είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ