Καραπαπάς: «Για πείτε μας λίγο, ποιοι εμποδίζονται και ποιοι περνάνε άνετα;» (vid)

Καραπαπάς: «Για πείτε μας λίγο, ποιοι εμποδίζονται και ποιοι περνάνε άνετα;» (vid)

Ο Κώστας Καραπαπάς δημοσίευσε βίντεο με την άφιξη του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Για σύγκριση και τροφή για σκέψη.

Η επικοινωνιακή λαίλαπα του ΠΑΟΚ προσπαθεί να πείσει με κάθε τρόπο, ότι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Μάλιστα, επειδή δεν υπάρχουν βίντεο που να δείχνουν το παραμικρό πρόβλημα στην άφιξη και την πορεία των ποδοσφαιριστών έως τα αποδυτήρια (σ.σ. παρότι τα κινητά ήταν μόνιμα ανοιχτά)

Ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος βρέθηκε στην υποδοχή του ΠΑΟΚ και ήταν ο ίδιος που συζήτησε με τον αντιπρόεδρο του Δικεφάλου, Μάκη Γκαγκάτση, δεσμευόμενος ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα για την αποστολή του ΠΑΟΚ και τους ποδοσφαιριστές, θέλησε να απαντήσει σε αυτόν τον επικοινωνιακό ορυμαγδό εντυπώσεων των φιλοξενούμενων.

Δημοσίευσε στα προσωπικά του social media, λοιπόν, ένα βίντεο που δείχνει την άφιξη του ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, δίπλα δίπλα με την επεισοδιακή άφιξη του Ολυμπιακού στην Τούμπα, πριν από λίγους μήνες.

Στο βίντεο από το Γεώργιος Καραϊσκάκης, που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη, φαίνονται ξεκάθαρα οι ποδοσφαιριστές και οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ να διασχίζουν χωρίς πρόβλημα τα 30-40 μέτρα από την είσοδο έως την είσοδο των αποδυτηρίων του φαληρικού γηπέδου. Μάλιστα, στον χώρο διακρίνονται διμοιρίες των ΜΑΤ, αλλά και σχεδόν 10 άνδρες ασφαλείας του Δικεφάλου, όπως και άλλοι τόσοι άνδρες της αθλητικής βίας.

Στην άλλη μισή εικόνα με το βίντεο από την Τούμπα, η διαφορά είναι εμφανής. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν εγκλωβιστεί από άνδρες ασφαλείας του ΠΑΟΚ, Αστυνομικούς και μπράβους, έξω από το χώρο των αποδυτηρίων και για πάνω από 10 λεπτά τους απαγορεύεται η είσοδος στα αποδυτήριά τους. Και όλα αυτά, παρουσία των Γιώργου Σαββίδη και Μάκη Γκαγκάτση.

Μάλιστα, ο Κ. Καραπαπάς, σχολίασε το συγκεκριμένο βίντεο με τη φράση: «Για πείτε μες λίγο, ποιοι εμποδίζονται και ποιοι περνάνε άνετα;».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ